Activiteiten
Evenementen in leegstaande kerk

Bezoekers kunnen vandaag en morgen in de Onze lieve vrouwe ten hemelopneming-kerk, Laan van Nieuw Oosteinde 1 Voorburg, nog genieten van een tentoonstelling en, in de avonduren, lezingen over maatschappelijke onderwerpen. Dit onder het motto ‘Nature, melancholy in the anthropocene’. De manifestatie is op 31 augustus gestart zonder dat daar ruchtbaarheid aan is gegeven. Dagelijks open van 11 tot 22 uur. Meer informatie: https://www.annavastgoedencultuur.nl/agenda/nature-melancholy-in-the-anthropocene

In de kerk wordt sinds kort ook elke laatste zondag van de maand een concert gegeven. Het kerkgebouw staat al vele jaren leeg. Begin 2020 werd het gekocht door een ontwikkelaar, Steenvlinder, die er woningen in wil gaan maken. Daarmee zou begin 2022 begonnen moeten worden doch de plannen zijn op de lange baan geschoven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter