Nieuws
UIT! Week op Radio West

Het eerste weekend van september staat Den Haag traditiegetrouw in het teken van het UIT Festival en daarmee start het nieuwe culturele seizoen. Op zondagmiddag 5 september is Ron Davids met zijn programma ‘Vroeger werd Later’ live aanwezig op het Lange Voorhout, waar hij met theatermakers, acteurs en andere artiesten spreekt over wat we het komende seizoen kunnen verwachten in de theaters.

Radio West besteedt vanaf dat weekend de hele week aandacht aan het nieuwe culturele seizoen. In bijna alle programma’s is aandacht voor mooie voorstellingen, tentoonstellingen en activiteiten die het komend seizoen te bezoeken zijn. De presentatoren bellen met theaterdirecteuren, met artiesten en met programmeurs, maar natuurlijk geven we ook veel weg. Win die week kaartjes voor voorstellingen of dagjes weg.

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter