Activiteiten
Nieuwe leden welkom bij Scouting

Vanaf 4 september is er weer ruimte voor nieuwe leden bij Scouting Satoko Kitahara. Scoutinggroepen spelen, zeker nu, een belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Juist nu zorgen de voornamelijk buiten activiteiten voor uitdaging en verbinding. De scouts reageren enthousiast tijdens de bijeenkomsten: ‘Fijn met elkaar leuke activiteiten doen’. Enkele voorbeelden van onze activiteiten; kano varen, speurtocht lopen, creatieve projecten, koken en dergelijke. ‘Ik ben superblij dat we nu weer naar Scouting gaan’.

Naast sportverenigingen leveren Scoutinggroepen een belangrijke bijdrage aan de beweging van kinderen en jongeren. Buiten sporten en bewegen is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Buitensport, spel en bewegen is de kern van het Scoutingspel. De getrainde vrijwilligers hebben veel ervaring en met deze activiteiten levert Scouting een positieve bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving waarin mensen zich verbinden.

Ga dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken. De Welpen, meisjes van 7 – 11 jaar, zijn elke zaterdag van 10:00 – 12:00 uur aanwezig bij Freddies Hoeve, van Ruysdaellaan 97 te Leidschendam. Samen doen ze verschillende activiteiten. Mireille van der Heiden: ,,Als je op proef mee wilt doen of meer informatie wil, stuur een whatsapp 06 – 1029 9555. We hopen je snel met een lach op het terrein te zien.” (foto PR)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter