Nieuws
Rodelaan en Prins Bernhardlaan dicht

Vanaf morgenavond, maandag 6 september, tot en met donderdagochtend 9 september wordt het asfalt vernieuwd van de Rodelaan in Voorburg tussen de Prins Bernhardlaan en de Mgr. Van Steelaan, en van de Prins Bernhardlaan tussen de Rodelaan en de St. Martinuslaan. De werkzaamheden vinden tussen 19.00 en 05.00 uur plaats. De Rodelaan is dan afgesloten voor alle verkeer; de Prins Bernhardlaan alleen het stuk vanaf de Rodelaan richting St. Martinuslaan Ook parkeren is niet mogelijk. Bewoners en bezoekers worden gevraagd te parkeren in de achterliggende straten.

Het asfalt wordt weggevreesd met twee machines. Dat veroorzaakt geluidoverlast voor omwonenden. De gemeente heeft daar vergunning voor gegeven. De geluidbelasting kan oplopen tot 70 decibel. Verder worden zuig- en veegmachines ingezet en rijden er de nodige vrachtwagens rond. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. Die lopen onder meer via Parkweg/Oosteinde en Mgr. van Steelaan/Heuvelweg dan wel Mgr. van Steelaan/N14/Noordsingel. Bij de afgesloten weggedeelten worden verkeersregelaars ingezet.

De gemeente maakte eerder per abuis bekend dat de werken pas vrijdagochtend 10 september zouden eindigen. Geconfronteerd met een brief die de aannemer aan omwonenden zond waarin 9 september als einddatum stond, werd dat herroepen. Overigens staat op borden die ter plekke al zijn neergezet ook een onjuiste datum: 8 september.

Indien de werkzaamheden door weersomstandigheden niet mogelijk zijn, wordt het werk verplaatst naar een andere, nader te bepalen week.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter