Nieuws
Sporttribune start weer

Het radioprogramma Sporttribune bij Midvliet start weer op maandag 13 september. Het was ook het afgelopen seizoen niet makkelijk om samen te komen en samen te sporten. Het sport seizoen 2020-2021 zal helaas ook de boeken ingaan als het ‘Corona seizoen’ met als gevolg dat het wederom een seizoen was waarin de competities wederom niet afgewerkt konden worden.

Het programma kan men weer wekelijks op de maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 beluisteren. Van 19.00 uur – 20.00 uur (1e uur) is er aandacht voor het amateurvoetbal uit onze regio en in het tweede uur (20.00 – 21.00 uur)  komen de andere sporten aan bod. De herhalingen zijn op de donderdagmiddag van 15.00 uur – 17.00 uur

Het presentatieteam van ‘Sporttribune’ bij Midvliet zal bestaan uit: Arjan Groenewegen, Rob Hekman, Hans Slootmaker, Alexander Wagener en René Marquard .

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter