Activiteiten
Haal meer uit het platform LVvoorElkaar

Veel vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers in Leidschendam-Voorburg maken gebruik van LVvoorElkaar: het online platform waar vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties elkaar makkelijk vinden en met elkaar in contact komen. Op het platform vindt men het aanbod van vrijwilligersvacatures en vrijwilligers, en ook interessante informatie en praktische tips over vrijwilligerswerk, zoals bijvoorbeeld over de vrijwilligersverzekering.

Om alles uit het platform te halen wat erin zit, organiseert LVvoorElkaar een online bijeenkomst, speciaal voor vrijwilligersorganisaties, onder de naam: ‘Haal meer uit LVvoorElkaar’. Tijdens deze bijeenkomst krijgt men onder andere tips & tricks om een vacature op te laten vallen en ook wordt verteld hoe zelf op zoek te gaan naar vrijwilligers.

De bijeenkomst is via Teams en is gratis; wel vooraf aanmelden. Belangstellenden kunnen deelnemen  op maandagavond 4 oktober (van 19:30 -20:30 uur), of op dinsdagmiddag 5 oktober (van 16:00 – 17:00 uur). Er is plaats voor maximaal 12 mensen per sessie. Alle informatie en aanmelden is te vinden op  www.lvvoorelkaar.nl/haal-meer-uit-lvvoorelkaar

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter