Nieuws
Merci opent pop-up store in de Mall
Ter ere van de eerste Nederlandse Nationale Bedankdag op dinsdag 21 september, opent merci een bijzondere pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. In de pop-up store zijn allerlei activiteiten te vinden waarmee bezoekers hun dierbaren kunnen bedanken. Zo zijn er speciale merci producten verkrijgbaar met op de verpakking teksten als schatje, topper, superheld of dreamteam. Bezoekers kunnen deze direct aanschaffen en op de post doen om de mensen om zich heen te bedanken. Ook kan men op de foto met levensgrote merci chocolade. De zoetwarenfabrikant wil Nederlanders door middel van de Nationale Bedankdag inspireren om vaker te bedanken voor de momenten en kleine dingen die vaak als vanzelfsprekend worden gezien.
In de pop-up store is verder een gouden bedankmuur waar mensen hun eigen bedankje aan kunnen hangen in de vorm van een hartje. Elke dag wordt er onder de inzendingen een merci bedankpakket verloot. Ook is er een fotowand, helemaal in chocoladethema, waar foto’s gemaakt kunnen worden voor Instagram en andere social media. In de store krijg je dus een echte chocolade beleving.
De pop-up store van merci opent vandaag, 8 september, officieel en is tot en met de Nationale Bedankdag op 21 september  geopend op maandag van 11.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. (foto merci)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter