Activiteiten
Duivenvoorde weer open voor het publiek

Landgoed en -kasteel Duivenvoorde zijn weer open voor het publiek. Bezoek het huis met de gloednieuwe audiotour. De geschiedenis van achthonderd jaar familiehuis wordt op een heel bijzondere manier verteld door leden van de verschillende families die in de loop der eeuwen op het kasteel hebben gewoond. U kunt ook iedere vrijdag en zaterdag om 13.30 deelnemen aan een rondleiding door de historische tuinen. Hier hoort u alles over het ontstaan van het prachtige park, de bijzondere rijtuigen en de unieke verhalen over het gebruik van het landgoed door de bewoners van Duivenvoorde.
Voor meer actuele informatie kunt u de site van kasteel duivenvoorde bezoeken: https://www.kasteelduivenvoorde.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter