Activiteiten
Muzikale activiteiten voor senioren

Deze maand organiseert Dagorkest Vlietstreek muzikale workshops speciaal voor senioren. Muzikale ochtenden voor ouderen vinden plaats op donderdag 9 en 16 september van 10:00 tot 11:00 uur. Met muzikale thema’s als muziek uit de jaren 80 en 90 wordt er naar muziek geluisterd, herinneringen opgehaald en indien mogelijk kan op eenvoudige wijze zelf worden gemusiceerd. Het maken van muziek vereist wel enige ervaring op een instrument. Deelnemers aan deze ochtenden worden begeleid door ervaren muzikanten uit het dagorkest.

Dagorkest Vlietstreek bestaat bijna 10 jaar, heeft een harmonie bezetting en biedt plaats aan senioren die een instrument bespelen en graag samenspelen. Voor nagenoeg elk speelniveau is een geschikte partij aanwezig die vooraf kan worden toegestuurd. Dagorkest Vlietstreek is onderdeel van Muziekvereniging Sit Caecilia Voorburg (https://stcaecilia.nl)

De repetities van het dagorkest, dat onder leiding staat van Ben Arends, zijn altijd op donderdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in het eigen gebouw ‘Marcanto’, Groene Zoom 11, 2491 EJ Den Haag. Voor meer informatie bel 06 – 4677 1552 of 06 – 1094 2085.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter