Activiteiten
Rode Kruis hervat cursusprogramma

Nog wel gebonden aan een aantal maatregelen  op het gebied van gezondheid, afstand en hygiëne kan ook de lokale afdeling van het Rode Kruis  weer starten met een deel van de activiteiten. Als eerste starten de EHBO-cursussen en de cursussen gericht op het gebruik van smartphone, tablet of laptop.

Ook start de cursus/workshop baby- en kinder-EHBO: Weet u eigenlijk wel wat u moet doen als een kind iets overkomt? De cursus wordt gegeven op zondag 19 september of op 7 november. De workshop is donderdag 30 september en 18 november.

Cursus Uitgebreide Eerste Hulp: alle mogelijke letsels komen aan bod, incl. reanimeren en het gebruik van de AED. Voor iedereen die deze uitgebreide cursus te veel vindt, of al een cursus Reanimeren en gebruik AED heeft gevolgd, en meer wil weten over het herkennen en behandelen van de meest voorkomende letsels, is er een snelcursus. De uitgebreide cursus duurt 3 zondagen, start 3 oktober of zaterdag 13 november. De snelcursus is zaterdag 2 oktober van 9:00-13:00 uur.

Cursussen smartphone, tablet of laptop: in september en oktober zijn er weer diverse cursussen voor zowel beginners als gevorderden. Kleine groepen en in een rustig tempo.

Meer info en aanmelden op https://afdeling.rodekruis.nl/haaglanden/nieuwsbericht/cursussen-ehbo-leidschendam-voorburg/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter