Activiteiten
Samen zingen in het Veurtheater

Na vier jaar verhuist de Sing-a-Long van Voorburg naar Leidschendam. Op maandag 27 september zal de eerste editie van deze maandelijkse zangavond plaatsvinden in het Veurtheater aan de Damlaan 44, met als thema Nederpop. Na een lange pauze vanwege corona, mag er weer gezongen worden. Iedereen mag meedoen aan deze avonden, van valse kraai tot nachtegaal. Dat allemaal van 20:00 tot 21:30 uur.
De avonden worden georganiseerd door Katja Remmerswaal van Singalongs.nl. Zij is zangeres, dirigente en zangdocente. De avonden zijn laagdrempelig en voor iedereen die zingen leuk vindt. Elke maand is er een ander thema aan de beurt. Deze eerste editie is dat Nederpop. De teksten van de liedjes worden op een groot scherm getoond, zodat iedereen mee kan zingen. Voor meer informatie over de Sing-a-Long-avonden en voor aanmeldingen kijk op www.singalongs.nl