Nieuws
Gezochte veroordeelde in Leidschendam aangehouden
Het EVA-team (team Executie Vonnissen Afgestraften) heeft in Leidschendam een 43-jarige man aangehouden die was veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf vanwege het omkopen van een ambtenaar, het doen van valse belastingaangiftes en deelname aan een criminele organisatie. Hij werd na een aantal observaties opgespoord. De betrokkene was één van dertien personen die het team vorige maand wist aan te houden. Het ging in alle gevallen om veroordeelden die probeerden zich aan hun opgelegde straf te onttrekken. Onder de aangehoudenen ook een 38-jarige man die in Groot-Brittannië werd gezocht wegens betrokkenheid bij een vrijheidsberoving, doodslag / moord op 14 november 2020 in Engeland. De Britse autoriteiten hebben om zijn uitlevering gevraagd. (foto Korpsmedia politie)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter