Nieuws
Het wordt vooral luisteren bij Kakafonie

De inmiddels opgeheven ‘Stichting Luistertoneel’ uit Leidschendam, maakte destijds diverse hoorspelen, gebaseerd op (amateur)toneelstukken. De teksten werden herschreven, opnames werden gemaakt en geluidseffecten werden toegevoegd. Midvliet heeft deze hoorspelen in het verleden uitgezonden. Op verzoek van verschillende luisteraars wordt er af en toe zo’n hoorspel opnieuw uitgezonden. Drie zondagen is het in Kakafonie weer genieten voor de vele liefhebbers van een hoorspel.

Vandaag vanaf 12.30 uur kan men luisteren naar het derde en laatste deel van het hoorspel ‘Er valt een traan op de tompoes’, een komedie naar het gelijknamige toneelstuk, geschreven door Annie M.G. Schmidt en tot hoorspel bewerkte door Hennie van Kleef. Regie: Jan Klein.

Er komt deze zondag ook een bezoeker: Om 13:30 uur is Jack the Owl te gast. Achter Jack gaat Kasper Spijkerman schuil. Zijn muziek neemt je mee door thema’s zoals eenzaamheid, isolatie, zelfacceptatie, liefde en connectie. Dit gebeurt op een spacey en energieke manier.

Tijdens het opgroeien luisterde ‘Jack’ naar 90s rockmuziek zoals Weezer, Blur en Oasis. Dat inspireerde hem om muziek te maken. Tijdens het verder ontwikkelen, ontdekte hij meerdere kanten van de muziek. De aankomende EP ‘The Word Kills The Dance’ lanceert je in de diepe droomwerelden van je verbeelding. Het eerste nummer dat uitgebracht is, heet ‘Midnight Walk’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter