Nieuws
Signia Grote Maten is verhuisd naar Parkweg

Aan de Parkweg 65 in Voorburg is sinds kort Signia Grote Maten gevestigd. De oude winkel in de Herenstraat is ingeruild voor een groter pand waar drie keer meer ruimte beschikbaar is. Een bijzonder pand met een unieke collectie stijlvolle kleding voor de modebewuste vrouw met curves. Meer ruimte voor meer merken. Naast gerenommeerde merken als Xandres Gold, Samoon by Gerry Weber, Yoek en Marina Rinaldi is de collectie aangevuld met Frapp, Via Appia Due, Rofa, Question, Stark en andere. Variatie in prijs en stijl is meer dan voldoende aanwezig, maar kwaliteit vormt altijd de basis. Meer ruimte vertaalt zich ook in meer ruime paskamers die de luxe van de winkel en de mooie merken weerspiegelen. www.signiagrotematen.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter