Ludens
U zegt het maar: Verwelkomers, tappers en technici opgelet

Theater Ludens is dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg. Met meer dan 150 voorstellingen per jaar presenteert Theater Ludens een divers aanbod. Er is voor elk wat wils, voor oud én jong. Cabaret, toneel, klassieke lunchconcerten, films, concerten en jeugdvoorstellingen, álles is vertegenwoordigd. Dit kenmerkt de gastvrijheid van het theater: iedereen is welkom.

Na de zware coronatijd gaan de deuren van Theater Ludens wijd open. Voor alle artiesten die staan te trappelen om hun voorstellingen te delen met het publiek. Voor het publiek dat hongert naar cultuur. Het aanbod én de vraag is groot, heel groot. En daarom is er weer volop plaats voor enthousiaste vrijwilligers.

Theater Ludens zoekt:

-Zaalwachten: je zorgt voor de kaartcontrole en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de gasten. Samen met je collega-medewerkers ben je verantwoordelijk voor de veiligheidsprocedures tijdens de voorstellingen. Je bent dus vooral het vriendelijke en behulpzame gezicht naar de gasten van het theater,

-Barmedewerkers: de werkzaamheden zijn achter de bar: biertjes tappen, consumpties verkopen, zorgen voor de gasten. Ben je een meestertapper of wil je er juist eentje worden, dan is dit absoluut iets voor jou,

-Technici, techneuten en mensen met technische kennis op het gebied van licht en geluid: je helpt bij het opbouwen, afbreken en verzorgen van de theatervoorstellingen. Werkzaamheden worden altijd in teamverband uitgevoerd.

Heeft u belangstelling, neem dan contact op via publiciteit@theaterludens.nl

(Theater Ludens)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter