Nieuws
Gemeente betaalt ‘wandelroute’ Mall

De gemeente heeft 6300 euro uitgegeven aan de bebording van een ‘wandelroute’ tussen station Mariahoeve en de Mall. De eigenaar van het winkelcentrum URW heeft er zelf geen cent aan uitgegeven. Dat heeft een woordvoerster van B&W desgevraagd laten weten. Een deel van de bebording staat op Haags grondgebied en terrein van de Mall zelf. De plaatsing is gedaan door stadsbeheer.

‘De gemeente en de Mall trekken samen op als het gaat om maatregelen om alternatieve mobiliteit te stimuleren. De wandelroute heeft als doel om (onbekende) bezoekers aan de Mall of the Netherlands, komend vanaf het station en vice versa, te begeleiden zodat zij niet door de wijk Essesteijn heen wandelen’.

‘De wandelroute gaat langs diverse opstapplaatsen voor de tram. Bezoekers van de Mall of the Netherlands kunnen dan de keuze maken om de tram te pakken of lopend route af te leggen. De wandelroute is bedoeld om onbekende bezoekers een goede en veilige wandelroute te bieden die niet door de wijk Essesteijn heen loopt. Met die reden is de route gemaakt en zijn de borden geplaatst’.

‘De gemeente is verantwoordelijk voor de bebording in de openbare ruimte. De locaties van de borden zijn afgestemd met de eigenaren en/of gebruikers. De gemeente heeft de bebording ontworpen, betaald (€ 6.300,-) en laten plaatsen’.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter