Activiteiten
Nationale Sportweek met challenge voor de kinderen

Tijdens de Nationale Sportweek van 17 tot 26 september organiseert SenW leuke, sportieve activiteiten voor jong en oud. Zoals de 10@10 challenge op diverse basisscholen, Nostalgie langs de Vliet, een EHBO-cursus en webinars voor sportverenigingen.

Bij de 10@10 challenge, op woensdag 22 september, ontdekken kinderen in 10 minuten 10 verschillende sporten met bekende Nederlandse topsporters. Nostalgie langs de Vliet, op vrijdag 24 september, is een actieve wandeling in het platteland rondom Stompwijk voor vitale 55-plussers. Voor sportverenigingen zijn er van 20 tot en met 23 september interactieve Webinars met thema’s als duurzame accommodatie, kansen voor 50+ Sport, gezonde sportomgeving, clubkadercoach, sociale veiligheid, positief coachen, welkom op de club en open & veilige sport voor iedereen. De EHBO-cursus met het thema ‘ouderen’ wordt op maandag 20 september gehouden.

Aanmelden kan via: www.senw-lv.nl/sport-en-cultuurkaart/sport/sport-evenementen

De Nationale Sportweek geeft het startschot voor een sportief jaar. Met de Sport en Cultuurkaart kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg  het hele jaar door verschillende sporten uitproberen. Via de website van Sport en Cultuurkaart kan men een gratis proefles aanvragen en in contact komen met sportverenigingen en sportaanbieders. De Sport & Cultuurkaart is er voor jong en oud . Bekijk het aanbod op www.sportenculltuurkaart.net  (foto SenW)