Nieuws
Nieuwe eigenaar Heeren van Huygens

Grand café/Restaurant Heeren van Huygens, Herenstraat 66/68 in Voorburg, heeft een nieuwe eigenaar: Fratelli dat al zaken heeft in Leidschendam (Sluiskant 17-18) en Voorburg (Kerkstraat 18 en Koningin Julianlaan 308). De nieuwe naam voor Heeren van Huygens is I signiori di Huygens; dezelfde naam maar dan in het Italiaans. De nieuwe eigenaar heeft aangekondigd dat de zaak ‘binnenkort’ open gaat. De Heeren van Huygens ging in juli 2020 dicht, binnen een jaar na de opening op 29 augustus 2019. Eigenaar Leo Vermeulen wilde met Heeren van Huygens meer leven in de Herenstraat en het plein bij de Oude Kerk brengen. Als redenen voor de sluiting werden de coronacrisis en het uitblijven van gasten aangevoerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com