Nieuws
Voorburgse ‘piramide’ verdwenen

De Voorburgse ‘piramide’ op het Burgemeester Feithplein is verdwenen. Het object van glas en staal dat er meer dan 30 jaar te bewonderen was, maakt plaats voor een stadspark met bomen en ander groen. Dat park beslaat overigens alleen de ruimte tussen de woontorens Grote- en Kleine Feith. Bij de pilaren van de overspanning tussen die gebouwen stopt het park aangezien de grond die daar achter ligt van een andere eigenaar is. En die wilde niet mee betalen aan het groen. De tegels die daar liggen worden dan ook gehandhaafd. Waarom de ‘piramide’ niet geïntegreerd kon worden in het park is onduidelijk. Onderin de Grote Feith, op Feithplein 2-4, is ruimte gemaakt voor winkels, kantoren en/of dienstverlening. Onderin Kleine Feith, Feithplein 96, staat 353 vierkante meter horecaruimte te huur. Makelaar voor dit alles is Local Joe uit Den Haag.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com