Nieuws
Schatje, topper, superheld of dreamteam in pop-up store
Dit is hem dan de merci pop-up store in de Mall. Ter ere van Nationale Bedankdag op 21 september 2021, opent merci deze bijzondere pop-up store in Leidschendam. In de pop-up store zijn allerlei activiteiten te vinden waarmee bezoekers hun dierbaren kunnen bedanken. Zo zijn er speciale merci producten verkrijgbaar met op de verpakking teksten als schatje, topper, superheld of dreamteam.
Bezoekers kunnen deze direct aanschaffen en op de post doen om de mensen om zich heen te bedanken. Ook kun je op de foto met levensgrote merci chocolade. De zoetwarenfabrikant wil Nederlanders door middel van de Nationale Bedankdag inspireren om vaker te bedanken voor de momenten en kleine dingen die vaak als vanzelfsprekend worden gezien.
In de pop-up store is verder een gouden bedankmuur waar mensen hun eigen bedankje aan kunnen hangen in de vorm van een hartje. Elke dag wordt er onder de inzendingen een merci bedankpakket verloot. Ook is er een fotowand, helemaal in chocoladethema, waar foto’s gemaakt kunnen worden voor Instagram en andere social media. In de store krijg je dus een echte chocolade beleving.
De pop-up store van merci  is tot en met de Nationale Bedankdag op 21 september  geopend op maandag van 11.00 tot 20.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. (foto’s merci)