Activiteiten
Selfies staren de bezoekers aan

Na een roerige tijd van navelstaren in coronatijden trekt Galerie Ludens uw blik omhoog. In de tentoonstelling ‘SELFIE’ staren eigenzinnige zelfportretten u zelve aan. Prikkelt het om iets te vinden van en in de selfies? Wellicht vinden ze juist iets van u. Wat de zelf-verbeeldingen in de expositie verbindt is een verscheidenheid in technieken en uitvoeringen. Daarom is de combinatie perfect. Het biedt inzicht in de psyche van de kunstenaars en misschien ook wel de uwe. Kom vooral kijken en oordeel zelf. Dat kan tot en met vrijdag 28 januari 2022. De galerie is te vinden aan het Burgemeester Feithlaan 95, Voorburg. Galerie Ludens bevindt zich op de eerste etage van Theater Ludens. Openingstijden Galerie: woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur, tijdens kassa-uren en voor en na voorstellingen bij theaterbezoek. (foto liesbeth-hendriks-selfie-olie-op-doek-)