Activiteiten
Barbara Streisand even in Theater Ludens

 ‘The Story Of…Barbra Streisand’ is te zien in Theater Ludens, Feithplein Voorburg. Alexander Broussard features Janneke Meessen nemen de bezoekers zondag 19 september om 15.00 uur mee in een zinderende voorstelling. Kaarten zijn te koop via www.theaterludens.nl

In het Theater Ludens neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u in een serie voorstellingen mee op reis naar de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Barbra Streisand? Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?

Voor elke aflevering van deze serie neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het lijdend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een muzikale beleving van het hoogste niveau. De zanger of zangeres wordt vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Na jaren als allround zangeres mee op tour te zijn geweest met bands als de Coronas, verheugt Janneke Meessen zich er nu op om samen met collega Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand te mogen vertolken. Janneke is met vele genres en artiesten opgegroeid uit de soul-, pop- en rockwereld. Streisand stond niet in dat rijtje. Toen Janneke eenmaal geïntroduceerd werd aan het repertoire van Streisand, werd er snel één ding duidelijk: om déze muziek te kunnen zingen zal een flink tandje moeten worden bijgezet. Janneke nam deze uitdaging maar al te graag aan. Inmiddels is Streisand niet meer uit haar repertoire weg te denken, en heeft zij nu ook haar eigen Tribute to Barbra Streisand.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter