Activiteiten
Cultuur&Co heeft nog wat centen uit te delen

,,Wil je een culturele activiteit in 2021 organiseren en heb je nog een beetje geld nodig? Vraag het aan bij Cultuur&Co.” Met die boodschap verrast Rogier Helwig namens het team van Cultuur&Co de inwoners van deze gemeente.

De eerste ronde van toekenning van subsidies voor culturele activiteiten via het subsidieplatform Cultuur&Co. is succesvol verlopen. Zo ontvingen Huygens Hofwijck, het Huygens Festival, de Orgelconcerten in de Oude Kerk, Theater Ludens, Dans aan de Vliet en de Drumschool Voorburg financiële middelen om culturele activiteiten te organiseren.

Helwig: ,,Maar de koek is nog niet op. Er is nog geld beschikbaar voor culturele activiteiten die in 2021 plaatsvinden. Dus ben je bezig met de organisatie van een culturele activiteit die in 2021 plaatsvindt? Dien dan je aanvraag uiterlijk 30 september 2021 in via www.cultuurenco.org/aanvragen Voor culturele activiteiten in 2022 start de aanvraagperiode op 1 oktober 2022. Cultuur&Co. geeft je zo snel als mogelijk bericht.” (Foto: Hilbert Krane)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter