Nieuws
Nederlandse première van Dune in Kinepolis Leidschendam

Bezoekers kunnen al geruime tijd genieten van de nieuwe bioscoop Kinepolis Leidschendam in de Mall, maar een feestelijke opening was toen niet mogelijk. Daarom was het nu tijd om de bioscoop officieel te openen met de Nederlandse première van Dune. Dit moment werd gevierd in aanwezigheid van verschillende BN’ers en influencers, zoals Raven van Dorst, London Loy, Klaasje Meijer, Carré Albers, Stephanie Tency, Amber Delil, Sterre van Woudenberg en Nick Golterman.

De 20e bioscoop van Kinepolis in Nederland heeft ruim 1650 stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal. Inmiddels heeft de bioscoop sinds 5 juni al meer dan 100.000 bezoekers mogen ontvangen en onlangs is Kinepolis Leidschendam door de International Cinema Technology Association uitgeroepen tot ‘Nieuwbouwbioscoop van het Jaar’.

Alle zalen zijn voorzien van Cosy en Cosy Plus stoelen, die luxe en comfort bieden met meer privacy. Zo zijn deze stoelen voorzien van extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan iedere zijde een tafeltje. In combinatie met perfect beeld en geluid bieden de Cosy Seats zo de ultieme filmbeleving. (foto’s Kinepolis)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter