Activiteiten
Nieuwe speltak bij Hubertus-Brandaan: Woeste Vaart

Scouting Hubertus-Brandaan start met een nieuwe speltak: de Woeste Vaart. Reden voor beschuit met muisjes bij het Overvliegen. Door het groeiende ledenaantal heeft de scoutinggroep nu twee speltakken voor 13-18 jaar: de Wilde Vaart en de Woeste Vaart. Ook starten de Toppers (16,5-18 jaar).

De geboorte was tijdens het spectaculaire Overvliegen. Leden vliegen dan over naar de volgende leeftijdsgroep (speltak). Na een groot levend stratego in Landgoed Oosterbeek, gingen de overvliegers over een gigantische zeep-survivalbaan. Zij werden welkom geheten door de volgende speltak. De Toppers zijn de oudste leden van de Wilde of Woeste Vaart. Zij bereiden zich met een uitdagend programma voor op het stafzijn, krijgen ook een snellere zeilboot ter beschikking en houden weekends op hun eiland aan de Kagerplassen.

Op zaterdag 25 september (Vlietdagen/Burendag) heeft Hubertus-Brandaan een leuk programma voor kinderen samengesteld. Alle kinderen krijgen een Buurman & Buurman klussenkaart waarmee ze spellen kunnen doen. Natuurlijk zijn Buurman en Buurman er ook. Spelen als spijkerplankje maken, Buurman-tikkertje, Buurman-kluskist versieren, Buurman-parcours, Buurman knikkerbaan, junior Kop van Jut. Onze speltakken Bevers, Ochtendwelpen en Middagwelpen doen mee en een (beperkt) aantal buurkinderen kan meedoen. Als kinderen (4-10 jaar) willen meedoen (en geen lid zijn van Hubertus-Brandaan), graag even vóór 22 september aanmelden via info@hubertus-brandaan.nl

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter