Activiteiten
Kermis in Voorburg

Van woensdag 22 september tot en met zondag 26 september is er weer kermis in Voorburg op het terrein aan de Prins Bernhardlaan ter hoogte van de kruising met de Spinozalaan. De opbouw begint maandag al. De kermis opent elke dag om 13.00 uur. Op woensdag en donderdag is de sluitingstijd 23.00 uur, op de andere dagen middernacht. In verband met corona is er één ingang (kant Forum Sport) en één uitgang (kant Noteboompark). Het hele terrein is rondom met hekken afgezet. Er geldt één looprichting. Bezoekers hoeven niet aan te tonen dat ze tegen corona gevaccineerd zijn. Ook een negatieve test is niet nodig. Wel geldt een maximum aantal bezoekers van 880 mensen die tegelijk op de kermis mogen zijn. De afbouw van de kermis is op maandag 28 september.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter