Nieuws
U zegt het maar: De oliebollenkraam komt eraan

‘Wij van de oliebollenkraam willen u graag als eerste op de hoogte brengen van een leuk nieuwtje. De zomer is (helaas) weer bijna voorbij en zoals gebruikelijk zal de oliebollenkraam op het Koningin Julianaplein op 1 oktober weer open gaan. Vanwege de nog steeds huidige situatie en de daarbij behorende regels hebben wij in de zomer wederom nauwelijks kunnen werken op de kermissen. Dit is een groot gemis, maar wel indirect aanleiding tot het nieuwtje wat wij u willen vertellen. Doordat de kermissen niet door zijn gegaan, was er veel tijd over. Deze is goed benut om de kraam die Voorburg kent, in een nieuw jasje te steken. De kraam is volledig onder handen genomen. Veelal in het chassis, maar ook de buitenkant heeft een flinke upgrade gekregen. Wij kijken uit naar 1 oktober. Groeten, Het oliebollenteam’.

(Jesse ten Kroode)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter