Nieuws
U zegt het maar: Just Peace Month

‘Kom naar de kick off op zondag 19  September en maak je klaar voor vijf weken vol unieke evenementen. Er staat nog veel meer te wachten, dus kijk op onze website om te zien hoe je je kunt inschrijven en met ons mee kunt doen! https://justpeacethehague.com/event/the-hague-walking-tours/

Just Peace Month is een kans voor iedereen om meer te weten te komen over de menselijke verhalen achter de organisaties die in Den Haag actief zijn en die de wereld rechtvaardiger en vreedzamer proberen te maken.

Doe mee aan verschillende online en offline activiteiten! Je kunt veel verder gaan dan de slogan Internationale Stad van Vrede en Recht en je kunt meer horen over de dagelijkse realiteit, obstakels en de dromen en inspiratie die mensen naar Den Haag brengt’.

(Just Peace The Hague)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter