Activiteiten
Brede School-activiteiten kunnen weer

Met de aftrap van het nieuwe schooljaar kunnen de Brede School activiteiten na anderhalf jaar ook weer opgepakt worden. De buurtcoaches van Sport en Welzijn organiseren samen met negen basisscholen in Leidschendam-Voorburg verschillende naschoolse activiteiten. Kinderen kunnen hun talenten op het gebied van sport, cultuur, natuur, techniek en nieuwe media ontdekken en ontwikkelen.

De scholen die meedoen zijn: De Parachute (Voorburg), Cascade (Voorburg), De Driemaster (Voorburg), De Zonnewijzer (Leidschendam), De Wegwijzer (Leidschendam), De Margriet (Leidschendam), Kindcentrum Trampoline (Leidschendam), De Springplank (Leidschendam) en Maerten van de Veldeschool (Stompwijk). Kinderen die op één van de negen basisscholen zitten of wonen in de wijk waar deze scholen liggen, kunnen deelnemen aan Brede School activiteiten. De activiteiten worden in vier blokken verdeeld over het hele schooljaar, het eerste blok gaat 20 september van start en duurt tot 26 november. Kinderen (of hun ouders) kunnen zich opgeven voor de activiteiten via de website www.senw-lv.nl/brede-school-wijk/brede-school-activiteiten(foto SenW)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter