Nieuws
Ex-voetbalkeeper te gast in Kakafonie

Om 12:30 uur is Remco van Veld te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Zijn nieuwe single heet ‘Ga weg’. Remco is geboren op 20 maart 1972 te Utrecht. Hij is al heel vroeg begonnen met optreden, in het begin zong hij nummers van Cliff Richard en André Hazes. Later groeide dat uit tot alleen maar Nederlandstalig en ook veel après-ski. Remco is een natuurtalent. Een gewone jongen, zonder sterallures. De single ‘Ga weg’ is de derde single die Remco dit jaar uitbrengt, samen met Mike Lambooij (vaste producer en geluidsman). De gitaarstukken in het nummer zijn ingespeeld door Pascal Bloemers en de back-vocals zijn ingezongen door Stella Slagboom en Sabine van den Hurk. Een zomers mee-zingnummer dat in je hoofd blijft hangen.

Voormalig voetbalkeeper Daniël Nolet komt om 13:30 uur zijn muziek te laten horen. Dit onder het motto: ‘Mijn doel was Oranje, nu is dat Lowlands’ Daniel bracht een groot deel van zijn jeugd door op voetbalvelden. Hij speelde bij Sparta en genoot interesse van Ajax en Feyenoord. Een knieblessure maakte aan deze droom een eind. Het sporttenue werd omgeruild voor de gitaar van zijn zus. De eerste single ‘Go back’ werd goed ontvangen.

Inmiddels heeft Nolet ervaring opgedaan in meerdere bands en acts, van rock tot elektronisch. Nolet en zijn vierkoppige liveband kunnen niet wachten om de podia op te gaan. In het najaar verschijnt zijn debuut-EP, met daarop uiteraard de single ‘Go back’. Nolet wisselt dansbare gitaarpop af met eerlijke songs die een kalme persoonlijkheid verraden. Balancerend tussen de Arctic Monkeys en James Bay
raakt Nolet met gevatte teksten over onderwerpen die er toe doen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter