Nieuws
Maand van de veilige schoolomgeving

Scholieren zijn kwetsbaar in het verkeer. Zeker direct na de zomervakantie is een stijging te zien in het aantal scholieren dat betrokken raakt bij een verkeersongeval. De Maand van de Veilige Schoolomgeving vraagt hier aandacht voor door middel van gedragscampagnes. Dat meldt de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

De provincie Zuid-Holland, het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland, Leer in het Verkeer en de maatschappelijke organisaties Veilig Verkeer Nederland, ANWB, de Fietsersbond en TeamAlert organiseren de Maand van de Veilige Schoolomgeving. Deze aanpak maakt verschillende activiteiten op het gebied van verkeerseducatie op scholen mogelijk. Verkeersveilig gedrag moet de norm worden in Zuid-Holland, zodat iedereen elke dag veilig thuis komt.

Meer informatie over de Maand van de Veilige Schoolomgeving en de agenda en impressies van activiteiten is te vinden op www.maakeenpuntvannul.nl/themamaand (foto MRDH)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter