Nieuws
Livestream-uitzending podium muziek Talentenloods
Donderdagavond 23 september om 19.30 uur kan iedereen meegenieten van muzikaal talent bij de Talentenloods. Omroep Midvliet verzorgt de livestream-uitzending in Theater Ludens. Zina Imamovic is deze keer de jonge assistente van presentator Angelique Schipper. Samen presenteren zij het programma met onder andere een jonge talentvolle band Times Son van Drumschool Voorburg en Celia Ximenez (13) die mee heeft gedaan aan The Voice Kids. Zangstudio The Voice heeft twee jonge zangeressen van 15 jaar afgevaardigd: Dulcy Voskuijl en Mandy Piket. Maarten Bakker (14) won eerder de Rijswijk Talent Award met zijn zang/piano. Van Haenen Muziek treedt Robin van Gelooven (17) op met een eigen pianonummer. Robin behoort tot de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. De jury zal Two Talents kiezen die nogmaals mogen optreden op het Slotpodium dat gehouden zal worden op zondag 14 november.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter