Nieuws
Partijen actief op World Cleanup Day

Gemeenteraadsleden van GBLV, VVD, CDA en PvdA zijn in de wijk Prinsenhof Leidschendam actief geweest zwerfvuil op te ruimen tijdens World Cleanup Day.

‘Zelf zwerfafval opruimen is beter, maar samen parken, pleinen en straten schoonmaken op ‘World Cleanup Day’ is gezellig en levert een schonere gemeente op’, zo was de ervaring van CDA-raadsleden Jan Hendriks en Diederik Visser.

Jan Hendriks: ,,Het enthousiasme van Walter Schijf en andere vrijwilligers binnen Leidschendam- Noord werkt aanstekelijk. Alle lof voor de organisatie. Er was voldoende materiaal om direct aan de slag te gaan en de wijkjes waren prima verdeeld. Voor en na het ‘opschoonwerk’ werden we bovendien zeer gastvrij ontvangen en was er voor ons – en de collega’s van andere politieke partijen – alle gelegenheid om verder te praten over ‘Sterk voor Noord’. Nuttig, leerzaam en gezellig. Wat wil je nog meer?”

Diederik Visser: ,,Voor mij was de oproep van LVvoorElkaar de reden om aan te sluiten bij dit initiatief. Met zeven vrijwilligers hebben we park Vreugd en Rust in Voorburg onder handen genomen. We hebben helaas te veel zakken vuil weten te vullen. Maar het zou mooi zijn als meer mensen dit zouden doen.Alleen samen maken we Leidschendam-Voorburg schoner.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter