Nieuws
Iedere werkdag liturgisch moment in Oude Kerk

De Oude Kerk in Voorburg is van maandag tot en met vrijdag open van 11.45 tot 13.00 uur. Om 12.00 uur is er een liturgisch moment. Voor gelovigen en niet-gelovigen, zoekers en vinders. Of u nu toevallig door de Herenstraat slentert, even pauze hebt op een drukke werkdag, een boodschapje hebt gedaan, of dat u er speciaal voor komt: de deur staat open. Het middaggebed gaat door, ongeacht het aantal mensen. Tijdens het middaggebed wordt een korte bijbeltekst gelezen, zingen de aanwezigen een lied en geven ze een kaars aan elkaar door, waarbij wie dat wil in stilte of hardop een kort gebed uitspreekt.
Een liturg bereidt het middaggebed voor en leidt het ook. Een gastheer/gastvrouw staat de liturg terzijde en heet bezoekers welkom.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter