Activiteiten
Vrijdag open dag Badmintonclub Voorburg

Badmintonclub Voorburg houdt vrijdag 24 september een gratis open dag. Kinderen van 6-12 jaar zijn vanaf 17.00 uur welkom om spelenderwijs kennis te maken met de badmintonsport. Van 18.30 tot 19.30 uur is er voor de jeugd van 12 jaar en ouder een afwisselende kennismakingstraining. Volwassenen zijn vanaf 20.00 uur welkom.

Om 20.30 uur start een introductietraining voor volwassenen van alle leeftijden. Bij deze les doen deelnemers de eerste ervaringen op met het spel en leren ze elkaar kennen. Voor de groep staat ervaren trainer Rutger Hendriks, die de oefeningen rustig uitlegt.

Smaakt dit naar meer? Dan is er de mogelijkheid om mee te doen met de introductiecursus. De beginnende badmintonner leert er de basistechnieken van het badmintonspel. Er wordt aan de slagtechniek, looptechniek en positiespel gewerkt. En uiteraard leren deelnemers hoe je een echte badmintonwedstrijd speelt. De kosten bedragen  25 euro. Aanmelden kan in de zaal. Locatie: Sporthal Forum Kwadraat (De Vliegerlaan 2-4, Voorburg). Neem zelf sportkleren en zaalschoenen mee; de club heeft rackets te leen.

BCV is een bloeiende vereniging voor iedere badmintonliefhebber: jeugd en volwassenen, competitiespelers en recreanten die dit jaar haar 50-jarige bestaan viert met vele activiteiten. Bij BCV kan iedereen op zijn eigen niveau trainingen volgen, onderling partijen spelen en meedoen aan de competitie. Zo’n 200 leden badmintonnen op maandag- en vrijdagavond in sporthal Forum Kwadraat in Voorburg. Meer info en tarieven zijn te vinden op www.badmintonvoorburg.nl