Activiteiten
Tien jaar Trinity winterguard

Trinity winterguard  viert vrijdag 1 oktober haar tiende verjaardag. Wat begon als een kleine groep van zeven meiden is in die tijd uitgegroeid tot twee grote groepen. Trinity heeft in die tien jaar al veel bereikt. Meerdere keren zijn ze gepromoveerd en kampioen geworden. Afgelopen winter behaalde de jongste groep zilver en Trinity RA goud op de online wedstrijden van CGN.

Kijken naar ieders talent en die tot zijn recht laten komen in de show is de visie van Trinity. Bij Trinity leer je verschillende dansstijlen aan die gebruikt worden in hun show. Met de show doen ze mee aan wedstrijden door heel Nederland. Joyce Rodenburgh is al die tijd de hoofdtrainer geweest van die groep en momenteel ook werkzaam als leerkracht op basisschool de Trampoline. Al dansend het beste uit de kinderen halen is haat moto.

Wil je dit feest  mee vieren of gratis mee trainen dan kan je Trinity een berichtje sturen op hun Facebook Trinity Winterguard. Momenteel trainen de kids (leeftijd van 4 tot 10 jaar) op maandagavond van 18.15 tot 19.15. Trinity RA (vanaf 11 jaar) is van 19.15 tot 20.15. Beide groepen zijn  te vinden in de gymzaal aan de Leenkamp 11 te Leidschendam. Voor meer info kijk op www.showband75.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter