Activiteiten
Tennisclub VLTC Sobri viert negentigste verjaardag

Op  Tennispark Vreugd & Rust in Voorburg is het negentig jarig bestaan van tennisclub Sobri gevierd. Gedurende drie dagen werden er diverse tennisactiviteiten georganiseerd, beginnend met de finale van het Sobri Clubkampioenschap en eindigend met een zeer vermakelijke tenniswedstrijd door vier top tennissers.

Als hoogtepunt keerden de leden terug naar het jaar 1931, het jaar van de oprichting van de club. Er werd uitsluitend in het wit en met houten rackets gespeeld. Speciale gasten waren het oudste Sobri-lid, Harry Knol, en loco-burgemeester Astrid van Eekelen. Harry Knol haalde in zijn speech mooie verhalen op over de ballotagecommissie waarop hij bij aankomst indruk maakte. Astrid van Eekelen noemde in haar toespraak dat zij in haar jeugd regelmatig de club had bezocht om haar broer aan te moedigen.

Sobri-voorzitter Marion Stein vertelde dat de tennisvereniging nog altijd een belangrijke, verbindende rol speelt in Voorburg en zeker van plan is om dit de komende negentig jaar te blijven doen. (foto Sobri)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter