Nieuws
Liefdesballade en stampen in Kakafonie

Vandaag is om 12:30 uur is Fred van Gerven te gast in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet FM. Hij wordt afgelost door Nog Effe. Fred komt zijn nieuwe uptempo liefdesballade ‘Wat ben jij een engel’ laten horen.  Z’n nieuwe single is een Nederlandstalige bewerking van de Time Bandits klassieker ‘I’m specialized in you’ uit 1982. ,,Ik kan me nog heel goed herinneren dat m’n ouders deze plaat destijds heel vaak draaiden. De melodielijn sprak mij heel erg aan. Ik heb de tekst van ‘Wat ben jij een Engel’ zelf geschreven. Mijn vrouw Karina is als het ware mijn inspiratiebron. Het is eigenlijk gebaseerd op ons leven, maar ben ervan overtuigt dat het veel mensen zal raken.” De drie heren van Nog Effe gaan door. Hoe lang nog? Niemand die het weet, maar in elk geval ‘Nog Effe’. Om 13:30 uur melden ze zich in de studio van Midvliet. ,,Zo, hier zijn we er dan weer. Stap maar in bij ons en feest mee, iedereen is welkom! Met alle remmen los vol gas de bocht door en overeind blijven, samen met Nog effe!”