Nieuws
Sportweek bewijst nut voor jong en oud

De Nationale Sportweek is in Leidschendam-Voorburg een succes gebleken. Tijdens de week, die de start van het sportieve jaar aftrapt, werden meerdere sportieve activiteiten georganiseerd. Waaronder de Nostalgie langs de Vliet-wandeling voor 55-plussers met ruim 50 deelnemers. Maar ook de 10@10 Challenge waar leerlingen op school 10 sporten in 10 minuten leren kennen en een EHBO-webinar voor sportverenigingen, waar vijf sportclubs aan deelnamen, werden enthousiast ontvangen.

De Nationale Sportweek is voorbij, maar de aandacht voor beweging niet. Inwoners van gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen het hele jaar gratis sporten uitproberen met de Sport en Cultuurkaart. Via de website www.sportencultuurkaart.nl is gemakkelijk een gratis proefles aan te vragen. Ook kunnen geïnteresseerden snel contact maken met sportverenigingen en -aanbieders. (foto SenW)