Activiteiten
Triosonates in de Franse Kerk

Het Castello Consort is vrijdagavond 1 oktober wederom te horen met het Italiaanse orgel in de Franse Kerk in Voorburg. Deze keer wordt het orgel bespeeld door Chloé de Guillebon. Daarnaast bestaat het ensemble uit Elise Dupont (viool) en Anne-Linde Visser (viola da gamba & cello).

Op het programma staan werken van enkele belangrijke 17de-eeuwse Italiaanse componisten, zoals Frescobaldi en Castello, maar ook composities van Buxtehude & Rosenmüller, die sterk werden beïnvloed door hun Italiaanse collega’s. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten, daarom is de toegang tot dit concert gratis. Er zal na afloop wel een collecte worden gehouden waar men naar draagkracht kan doneren.

Het concert op vrijdag 1 oktober begint om 20:30 uur, en zal een uur duren. Uiteraard houdt de organisatie zich aan de voorgeschreven controlemaatregelen (QR code of ander vaccinatiebewijs, recent negatief testbewijs, of bewijs van doorgemaakte coronainfectie). Wilt u verzekerd zijn van een plaats, dan kunt u het beste een plaats reserveren door een mail te sturen naar contact@castelloconsort.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter