Activiteiten
Stompwijk’92 naar de zaterdag

Zondag derde klasser Stompwijk’92 wil met ingang van het seizoen 2022-2023 overstappen naar de zaterdag. Dat heeft het bestuur van de voetbalclub bekend gemaakt. Getracht wordt dit jaar kampioen te spelen of in elk geval te promoveren zodat men in de zaterdag tweede klasse kan starten. Het besluit om van de zondag naar de zaterdag te gaan is ingegeven voor de wens om vaker tegen clubs uit de eigen regio aan te kunnen treden. Die spelen veelal op zaterdag. Stompwijk’92 hoopt daardoor meer publiek te trekken en dus ook hogere kantine-inkomsten. Stompwijk’92 kent naast voetbal ook handbal, volleybal, badminton, gymnastiek, aerobics en judo. In Leidschendam-Voorburg spelen Forum Sport en SEV al op zaterdag. De VV Wilhelmus maakt dezelfde overstap als Stompwijk’92. RKAVV heeft al een zaterdag-selectieteam opgezet voor spelers Onder 23.