Activiteiten
Actieve herfstvakantie voor de jeugd

In de herfstvakantie worden er verschillende sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Zo kunnen ze onder andere meedoen aan Yoga for Kids, de Cultuur-In, de Sport-In en de Trashurehunt of gaan Overleven in de duinen. Van 18 tot en met 22 oktober vinden de bezigheden plaats op diverse buiten en binnen locaties in de omgeving, waaronder  Meijendel, Playground Corbulopark, de Maerten vd Veldeschool, Sporthal De Fluit en SenW. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Sport en Welzijn biedt samen met GoedBezig! een allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten aan om kinderen een leuke en actieve vakantie te bezorgen. Om mee te doen kunnen kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl