Activiteiten
Plaatselijke kunstenaars exposeren bij ANNA

De expositieruimte van ANNA Vastgoed & Cultuur aan de Korte Vijverberg in Den Haag is een begrip en zeer gewild in kunstkringen. Zo ook voor vijf kunstenaars uit onder meer Leidschendam-Voorburg die de verkoopexpositie ‘Interactie’ hebben ingericht. Hierin draait het helemaal om de onderlinge synergie en kruisbestuiving die kan ontstaan bij het gezamenlijk creëren van kunst. Het resultaat is een boeiende en kleurrijke expositie van schilderijen van Gemma Jonker, Joke Lassche en Marijke Pel, keramiek van Kees Zandvliet en  sieraden van Eveline Penning. De expositie ‘Interactie’ is te zien van  14 tot en met 24 oktober. Openingstijden donderdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur. De expositieruimte is te vinden aan de  Korte Vijverberg 2, Den Haag in de Doelenzaal.