Activiteiten
Uitslag Danspodium Talentenloods nog geheim
In Theater Ludens vond het Danspodium Talentenloods plaats, in samenwerking met Stichting Dans aan de Vliet. Vanwege coronamaatregelen was dat ook dit keer nog zonder publiek. ‘Doorloop, optreden en wegwezen’ maakte het mogelijk dat alle kinderen in de schijnwerpers op het podium konden worden gezet.
Van Colorguard Jason van der Hulst met zijn warming-up demonstratie met vlag, sabel en geweer tot Ballet met Pit en een betoverende solo van Roselie Houwert van Stichting Dans aan de Vliet. Ballet en Dansstudio Door Laverman bracht met haar vele jonge danseressen prachtige Performances Klassiek en een Performance Modern. Creasi met de dansgroep Shine en The Dance Factory met haar groepen Supercrew en The Legendz deden hun naam alle eer aan.
Jim (8) en Cheyenne (7) van Megaplaza Starlight waren de jongste deelnemers en dansten de jive en chacha. Terecht droomt Jim al van wereldkampioen te worden. Deze avond was de special guest ‘De Dutch Don’t Dance Division’ met een boeiende choreografie van Thom Stuart. Welke twee optredens de jury heeft gekozen wordt later deze maand duidelijk.