Activiteiten
U zegt het maar: Lees, luister en laat je verrassen

‘Alles weten over onze mobiele app voor e-books en luisterboeken? Kom dan dinsdag gezellig langs in de bibliotheek in Voorburg. Op 19 oktober organiseren wij namelijk, in samenwerking met de Online bibliotheek, een wel heel bijzondere App Tour! Het ziet er ongeveer zo uit…

…je komt binnen en stapt in een andere wereld vol lees- en luisterpods. Je wordt hartelijk verwelkomd door één van onze medewerkers. Je klikt, scrollt en browst door de app en klikt op jouw voorkeuren: er is zoveel leuks te vinden. Handig ook, die subcategorieën die de medewerker laat zien. Je luistert een stukje van een prachtig luisterboek. Leest een paar pagina’s van een spannend e-book. Of bekijkt de app even om te zien of het wat voor jou is. Misschien neem je je kind wel mee, of partner, om samen eens een kijkje te nemen. Mogelijk ben je al gebruiker, maar heb je gewoon nog wat vragen. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Achteraf snuffel je nog wat tussen de fysieke boeken in de bibliotheek, want ja, die zijn ondanks de digitale mogelijkheden nog steeds wel érg leuk. Kom jij langs voor een mooi verhaal?

Dinsdag 19 oktober van 11:00 tot 17:00 uur; Koningin Julianalaan 257 in Voorburg; Gratis, voor leden en niet-leden. Als bibliotheeklid mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden: per 3 weken 10 e-books en 10 luisterboeken (volwassenen). Dat is bovenop het aantal dat jij met jouw abonnement mag lenen. Voor de jeugd is dit iets minder. Beleef ‘de online vestiging’ van jouw bibliotheek in Rijswijk, Leidschendam, Voorburg en Stompwijk’.

(Bibliotheek aan de Vliet)