Activiteiten
Westernfeest in Park ’t Loo

Fenomeen Bovenveen heeft een leuk evenement in de herfstvakantie: Western. Het vindt zaterdag 23 oktober van 12.00 tot 16.00 uur in Park ’t Loo plaats ter hoogte van de Fitplek tegenover basisschool De Driemaster aan de Spinozalaan. In verband met de coronamaatregelen is er maar één toegang ter hoogte van De Driemaster. De rest van de toegangswegen in park zijn afgesloten Toegang en hapjes zijn gratis op het terrein.

Wat valt er te beleven: Voor de  kleintjes zijner een vrolijk luchttochtje in het zweefmolentje, kleurplaten  en er is ponyrijden. Op het programma staat ook Hoefijzer werpen en springkussen voor de wat oudere kinderen. Ook is er een workshop Line-dance in de openlucht. Iedereen kan meedoen. Daarna kan men bijkomen met koffie, thee, limonade en (vers) fruit in de zithoek. Wie deze dag iemand strikken, kan oefenen met lassowerpen. Uiteraard mag men verkleed komen als cowboy/girl.