Activiteiten
Jongeren met een beperking zijn welkom bij Cartouche

Wie graag wil hockeyen, maar een lichamelijke beperking heeft, kan gewoon lekker bij het sportieve en gezellige LG team van Cartouche, de hockeyclub uit Leidschendam-Voorburg, komen spelen. Cartouche is de enige vereniging in de regio Haaglanden die deze vorm van hockey voor de jeugd aanbiedt. Er is geen wachtlijst en instromen kan het hele seizoen.

Heeft u  vrienden , vriendinnen, (klein)kinderen – met een beperking die graag willen sporten maar nog niet de juiste sport hebben gevonden, kunnen zich aansluiten bij dit team. Het team bestaat uit 13 meisjes en jongens tussen de 8 en 18 jaar. Het LG team traint op zondagmorgen. Een aantal van de spelers doen ook mee in de landelijke LG competitie.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar lghockey@hc-cartouche.nl (foto Cartouche)