Activiteiten
Workshop stenen beschilderen in de Buurtkamer

De Buurtkamer aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam is dé huiskamer van de Heuvelwijk. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, te praten en samen iets te ondernemen. De activiteiten worden georganiseerd voor en door buurtbewoners. De Buurtkamer is een samenwerkingsverband van SenW, Woej en de bewoners van de Heuvelwijk. Zij bieden eenmalig een gratis workshop ‘Happy Stones’ aan, georganiseerd door Liz Oosterbaan. Tijdens deze workshop leert men de basis van het beschilderen van stenen. Na de inleiding gaat iedereen zelf aan de slag en aan het eind van deze bijeenkomst is het resultaat al zichtbaar.

De workshop vindt plaats op donderdag 28 oktober en start om 13.00 uur. Het duurt ongeveer twee uur. Adres: Dobbelaan 4 in Leidschendam. U hoeft zelf geen materialen mee te nemen. Wilt u deelnemen aan deze unieke, eenmalige activiteit? Geef u dan snel op via femke.janssen@woej.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femke Janssen via  06 – 4840 9894. Heeft u zelf ideeën voor activiteiten in de Buurtkamer? Dan kunt u ook bij Femke terecht.