Activiteiten
Marieke Lucas Rijneveld met poëzie en muziek in Ludens

Marieke Lucas Rijneveld, een van de meest toonaangevende hedendaagse schrijvers en dichters van Nederland, gaat  op 10 november aanstaande in Theater Ludens voordragen uit haar werk. Ook wordt zij over haar werk geïnterviewd door Jielis van Baalen. De poëzie en het interview worden afgewisseld met muziek, waarbij de poëzie en de muziek elkaar zullen versterken. Michiel Holtrop (altviool) en Edwin Bleichrodt (cello) zullen onder meer werk van Béla Bartók, Kurt Weill, Johann Sebastian Bach en Joey Roukens ten gehore brengen.

 Tijdens het Huygens Festival 2021 stond dit optreden in een verkorte versie al geprogrammeerd, maar door ziekte kon het optreden toen niet doorgaan. In samenwerking met Bibliotheek aan de Vliet en Theater Ludens heeft het Huygens Festival toch een mogelijkheid gevonden om het optreden te laten plaatsvinden.

Na afloop van de voorstelling bestaat de mogelijkheid, in samenwerking met boekhandel Paagman, om boeken van Marieke Lucas Rijneveld aan te schaffen en te laten signeren.

De voorstelling is in Theater Ludens in Voorburg op woensdag 10 november, aanvang 20.00 uur. Prijs: € 12,50 per persoon, inclusief pauzedrankje. (foto Jeroen Jumelet)