Activiteiten
Ruim 300 kinderen genoten in de herfstvakantie

Ruim 300 kinderen van 2 tot en met 12 jaar deden tijdens de herfstvakantie mee met verschillende sportieve en culturele activiteiten, waaronder Overleven in de duinen, Sport-In, Kids Yoga, Trashure Hunt en de Cultuur-In. De activiteiten vonden plaats in en rondom de gemeente Leidschendam-Voorburg op locaties als Meijendel, Sporthal De Fluit, Richard Krajicek Corbulopark, Maerten vd Velde school en Gymzaal De Waterlelie. Het enthousiasme bij de deelnemende kinderen was groot en de organisatie van SenW kijkt terug op een geslaagde week.

Op maandag deden 25 kinderen in Stompwijk en Leidschendam mee aan Kids Yoga. Ze gingen creatief aan de slag met bewegen, verhalen en tekenen. De Sport-In bij sporthal De Fluit op dinsdag was druk bezocht met 210 gemotiveerde kids die actief aan het sporten waren. In de ochtend kwamen de jongere kinderen en in de middag de oudere kinderen. Ze konden uit tien verschillende sporten zes sporten kiezen om te doen, zo was er handbal, basketbal, softbal, badminton, korfbal, boksen, gymnastiek, zaalvoetbal, judo en karate.

Op woensdag gingen ruim 30 kids mee met de workshop Overleven in de duinen. Ze gingen lekker naar buiten en leerden speciale skills waarmee je kunt overleven in de natuur. Bij de Cultuur-In op donderdag gingen 35 kids creatief aan de slag met koken, knutselen en een Capoeira workshop.

Op vrijdag deden bijna 20 kinderen mee aan de Trashure Hunt waarbij ze op jacht gingen naar afval in de buurt en ondertussen leuke spellen deden. Deze helden hebben heel wat afvalschatten op gehaald in het Corbulopark.

De organisatie is alle partners dankbaar voor hun bijdrage aan alle activiteiten en blije kindergezichten: VRC, Catch, BC Orbiton, Westvliet Judo, VEO, LV Boxing, Elevate Basketbal, LV Gymnastics, EHC, Sporthal de Fluit, Trashure Hunt,  Isabel van Duijne, Batuque Capoeira Holland, Stichting Naar Buiten, Techniekmenu, Groen Doet Goed, Mee naar Zee, Van Heugten Tours, Fitspace. Speciale dank aan: GoedBezig! en het Van Ravensteynfonds.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter